Min blogg

Blogg & nyheter

Det finns lediga tider

Det finns lediga tider

Är du i behov en fotograf för att ta bilder på dig, din familj, dina arbetskollegor eller ja egentligen vad som helst? Boka mig. Jag älskar att fotografera och gör alltid mitt yttersta för att du ska bli så nöjd som möjligt med de bilder jag tar.

Det finns just nu många lediga tider (än så länge) från slutet av maj och framåt. Så passa på att boka in mig. Låt oss hitta på något tillsammans.

 

Jag letar modeller

Jag letar modeller

Just nu letar jag efter modeller som vill hitta på något skoj fotoprojekt tillsammans med mig. Jag har mängder med idéer på fotokonst som jag skulle vilja förverkliga och kanske har du också idéer så låt oss skapa något galet, kreativt och kvalitativt tillsammans.

Jag är öppen för förslag och idéer men jag känner att jag vill ta mig tid och skapa några riktigt fantastiska bilder. Att göra något minnesvärt projekt som skulle fungera så väl på en utställning så som tavla i ett vardagsrum.

Tveka inte att höra av dig till mig om du är intresserad eller känner dig inspirerad av att hitta på något tillsammans.

Snart dags för Imagine Uppland

Snart dags för Imagine Uppland

8-9 februari är det dags för Upplands deltävlingar i Imagine på UKK. Så underbart att få fotografera dessa unga talanger. Detta har jag sett fram emot länge. Jag vet att det kommer bli många bilder att gå igenom efteråt men gud så kul det är.

Min målsättning har alltid varit att framställa dessa ungdomar som stjärnor. Det ska se bra ut och bilderna ska gå att använda för artisterna i sin egen marknadsföring för att komma vidare med sina musikkarriärer. Oavsett om man är i början av sin karriär eller om man kommit längre så är det viktigt att ha tillgång till bra foton när man bokar gig, kan visa upp i sociala media eller på sin hemsida.

Jag älskar att fotografera live. Det är knepigt och riktigt svårt med mörka miljöer. Ljus som rör sig. Motiv som rör sig. Men utmaningen triggar mig att vara kreativ och ta så bra bilder det bara går.

Västernorrland

Västernorrland

Västernorrland är en underbar plats i norra Sverige. Jag blev kär direkt när jag satte min fot där. Det kändes som om jag kommit hem. Naturen är sagolik vacker. Det är helt klart platsen i mitt hjärta av alla platser jag besökt. Underbar natur. Stora skogar, blått vatten, kuperad terräng och med en ljuvlig mentalitet hos invånarna. I love it.

Här är några av alla bilder jag tog under min resa till Västernorrland sommaren 2019.

 

Nipsommar 2019

Nipsommar 2019

NIPSOMMAR är ett en serie familjeevenemang i Sollefteå stadspark. Under sommaren. 2019 var det varje torsdag i juli och leddes av Jörgen Åslund och Cissi Jakobsson. Jag måste säga att konceptet var riktigt trevligt och en bra mix av musik, allsång och humor för alla åldrar. Rekommenderar varmt ett besök i Sollefteå och Nipsommar.

 

Uppsala Rumble

Uppsala Rumble

Det blev en helt del bilder fotade på Uppsala Rumble på Parksnäckan första året den genomfördes. På scen De lyckliga kompisarna, Sir Reg och Asta Kask. Fullt ös.

Denna bilden älskar jag. Man kan se glädjen och röjet i publiken. Hur fantastiskt skoj dom har.

Intresserad av att samarabeta?