Snart dags för Imagine Uppland

Snart dags för Imagine Uppland

8-9 februari är det dags för Upplands deltävlingar i Imagine på UKK. Så underbart att få fotografera dessa unga talanger. Detta har jag sett fram emot länge. Jag vet att det kommer bli många bilder att gå igenom efteråt men gud så kul det är.

Min målsättning har alltid varit att framställa dessa ungdomar som stjärnor. Det ska se bra ut och bilderna ska gå att använda för artisterna i sin egen marknadsföring för att komma vidare med sina musikkarriärer. Oavsett om man är i början av sin karriär eller om man kommit längre så är det viktigt att ha tillgång till bra foton när man bokar gig, kan visa upp i sociala media eller på sin hemsida.

Jag älskar att fotografera live. Det är knepigt och riktigt svårt med mörka miljöer. Ljus som rör sig. Motiv som rör sig. Men utmaningen triggar mig att vara kreativ och ta så bra bilder det bara går.